Top 5: Najbolja sigurnosna kamera za vaš dom

U eri brzih tehnoloških promjena, briga za sigurnost doma postala je imperativ. Kako bismo vam pomogli pronaći savršen balans između zaštite i inovacije, istražili smo paletu vanjskih sigurnosnih kamera. Ova raznolika selekcija uključuje modele koji se kreću od naprednih tehničkih karakteristika do onih koji stavljaju naglasak na energetsku efikasnost. Saznajte više o ovih pet izuzetnih modela kamera, svaki sa svojim jedinstvenim mogućnostima.

Video nadzor više nije skup kao što mislite, danas si ga svako može priuštiti.

Xiaomi Smart Camera C200

Xiaomi Smart Camera C200 je kompaktna unutarnja kamera s odličnim omjerom cijene i kvalitete. Nudi visokokvalitetne HD video snimke i noćni vid zahvaljujući infracrvenim LED svjetlima. Detekcija pokreta omogućava pravovremeno obavještavanje o sumnjivim aktivnostima putem aplikacije. Ova kamera je idealna za one koji traže jednostavno rješenje za osiguranje svog vanjskog prostora. Smart Camera C200 ima mogućnost Al prepoznavanja ljudi u kojem se učinkovito filtriraju lažne uzbune te tako čini upozorenja preciznijima. Ima dvostruku glavu motora koja omogućuje kameri okretanje i snimanje punih 360° stupnjeva. Xiaomi Smart Camera C200 podržava reprodukciju do 16x brzine za brzo pretraživanje video sadržaja pohranjenih na SD kartici. Dolazi na rotacijskoj bazi i može se postaviti na stol, prozor, strop ili zid.

No glavna prednost ove kamera je njena cijena koja je samo 35€, a možete ju kupiti na ovom linku.

Glavna prednost ove kamera je njena cijena koja je samo 35€, a možete ju kupiti na ovom linku.

TP-LINK Tapo C320WS

TP-LINK Tapo C320WS je vanjska kamera koja se ističe visokokvalitetnim video snimcima rezolucije 3MP. Noćni vid omogućava nadzor i u uvjetima slabog osvjetljenja. Kamera podržava mikroSD kartice za lokalno skladištenje, što je odlično za one koji preferiraju više kontrole nad podacima. S integracijom u Tapo ekosistem, ova kamera pruža pouzdanu sigurnost za vaš dom.

Ovo je neka osnovna vanjska kamera koju možete kupiti na ovom linku po cijenu od 55€.

EZVIZ C8C

EZVIZ C8C je svestrana vanjska sigurnosna kamera koja pruža 360° panoramski pogled, rezoluciju od 4MP i noćni vid. Dodatno, detekcija pokreta i praćenje pokreta čine je iznimno korisnom za pokrivanje većih površina. S naprednim mogućnostima, ova kamera je odlična za one koji žele sveobuhvatan nadzor svog vanjskog prostora.

Ova kamera bi bila definitivno naša preporuka jer za cijenu od 110€ dobijete kameru koja se može okretati 360 stupnjeva i ima odličan noćni mod. Dostupna na ovom linku.

Eufy S40 Solar

Eufy S40 Solar se ističe kao energetski učinkovita opcija. Sa solarnim punjenjem, ova kamera je idealna opcija ako nemate izvedenu struju na tom mjestu. Izuzetno svijetli reflektori od 600 lm uključuju se čim senzor detektira kretanje i osvjetljavaju sve neželjene goste, dok noćni način snimanja u boji otkriva detalje u mraku udaljenosti do 8 m. Kamera ima sposobnost prepoznavanja i snimanja samo prisutnosti i kretanje osoba, ne i životinja. Samo dva sata izravne sunčeve svjetlosti dnevno dovoljno je za kontinuirano napajanje, tako da nikada ne morate brinuti o promjeni baterije. U slučaju oblačnog vremena ili noću, napajanje je osigurano baterijom koja se nalazi u uređaju.

Idealna opcija za neke vikendice ili teško pristupna mjesta bez izvora električne energije. Možete ju kupiti na ovom linku za 200€.

Reolink TrackMix 4Ka

Reolink TrackMix 4K je napredna vanjska kamera koja nudi izvanrednu 4K rezoluciju za jasne slike. Sa sposobnošću praćenja pokreta i automatskog zumiranja, ova kamera pruža detaljan nadzor. Noćni vid osigurava sigurnost čak i u mraku. Reolinkova aplikacija omogućava daljinsko praćenje i upravljanje, čineći ovu kameru idealnom za one koji traže visoku kvalitetu i precizan nadzor.

Definitivno najkvalitetnija opcija, ali i najskuplja. Za cijenu od 255€ možete ju kupiti na ovom linku.


Svaki od ovih modela pruža kvalitetne funkcije za svoju cijenu. Pri odabiru, razmotrite svoje specifične potrebe i preferencije kako biste pronašli najbolju kameru koja odgovara vašem domu i budžetu.

Podijeli sa prijateljima